Har I brug for en vedligeholdelsesplan?

Hos Gaihede ingeniører & arkitekter, kan I få udarbejdet en professionel vedligeholdelsesplan. Dette bliver gjort i et tæt samarbejde med de personer, der kender den konkrete ejendom bedst. 

 

En vedligeholdelsesplan gælder, hvad enten der er tale om en etageejendom, et rækkehusbyggeri, eller hvilken som helst anden form bebyggelse. Uanset er der altid brug for at have en vedligeholdelsesplan. 

 

Er der planer om et nyt renoveringsprojekt eller måske et helt nyt projekt. En vedligeholdelsesplan er vigtig, omend et af de vigtigste redskaber der er, når og hvis der er planer om renovering eller at der skal opføres et nyt projekt. 

 

Sådan laves en vedligeholdelsesplan

Gennem mere end 20 år, har virksomheden Gaihede udarbejdet professionelle vedligeholdelsesplaner til byggeri. Det er med til at gøre dem fagligt kompetente, hvis I i ejerforeningen står overfor et nyt renoveringsprojekt, eller hvis der er fremtidige planer om en eventuel tilbygning af en ejendom. 

 

Uanset hvad planerne er for en bygning, er det særdeles vigtigt at der altid er en vedligeholdelsesplan tilgængelig, før projektet starter. Dette giver et fuldt overblik over ejendommens tilstand, hvilket er vigtigt, hvis Gaihede skal bistå med den helt rette faglige vurdering af projektet.

 

Kontakt virksomheden allerede i dag, enten pr tlf eller pr mail. På den måde kan I få et ganske uforpligtende møde, hvor Gaihede sammen med jer, drøfter de muligheder der er, når det handler om at vedligeholde eller udvikle en specifik ejendom. Virksomheden tager sig både af små som store opgaver, og er altid klar til at hjælpe.