Tips: Undgå fugtskader med professionelle taginddækninger

Værkstedets tag skulle gerne beskytte hele konstruktionen mod fugt fra nedbør, for ellers er du godt nok ilde stedt, når du går det fugtige efterår i møde. Men ståltaget beskytter kun for alvor mod fugt, når det er forsynet med taginddækninger eller tagafslutninger. Det kan være en smule svært at hitte ud af, hvad du skal vælge her, for du finder forskellige designs, som tjener nogle forskellige formål.

Beskyt taget med de rette tagafslutninger. Tjek hos Profil Tech

Hos Profil Tech kan du se mange af dine muligheder inden for inddækninger og afslutninger til dit hus’ tag. Æstetik har meget at skulle have sagt, når det kommer til, hvad du konkret skal vælge, men i sidste ende skal du selvfølgelig vælge en løsning, der understøtter konstruktionens udformning. Fx kan du samle toppen af tagkonstruktionen med en rund eller kantet tagrygning og så holde fugt ude.

Saml flere tagkonstruktioner med skotrender

Hvis vi taler om en større ejendom, der består af flere huse, der lægger sig op ad hinanden, så skal du på udkig efter en løsning, der ”samler” hustagene, hvor det er nødvendigt. Her kunne en løsning fx være en skotrende. Hvis du er i tvivl om, hvad du har behov af inddækninger og afslutninger, gør du klogt i at høre en forhandler som Profil Tech. For (følger af) fugtskader kan du faktisk forebygge.

Leder du efter en inddækning med bestemte mål eller farver?

Det er ikke forbudt at vælge en inddækning eller afslutning, der ser godt ud. Ønsker du en bestemt farve, så gå på jagt efter løsninger hos en forhandler, hvis produktsortiment fx benytter sig af RAL-farvepalettens farver. Inddækninger kan produceres efter mål, så du skal ikke fortvivle, bare fordi du ikke finder det perfekte emne i butikken. Hør, hvilke løsninger professionelle kan få lavet til dig.