Skal din café tyverisikres?

Hvis du ejer en café, vil du naturligvis gerne beskytte den mod ubudne gæster. Det er ikke rart med indbrud, da det kan have en meget stor betydning for dig og din café. 

Men heldigvis kan du selv gøre en del, hvis du gerne vil beskytte din café på bedste vis. Du kan nemlig gå i gang med at tyverisikre den. Læs med videre og find ud af, hvordan du blandt andet kan tyverisikre din café.

Installer et alarmsystem

At installere et alarmsystem kan være en rigtig god idé. Et alarmsystem kan virke præventivt, da indbrudstyve naturligvis hellere vil bryde ind på en café uden sådan et system. Er der et overvågningskamera i din café, kan du ydermere selv holde øje, når du ønsker det. 

Gør brug af mekanisk sikring

Endnu en mulighed er, at du kan gøre brug af mekanisk sikring. Det kan eksempelvis være et rullegitter, en rulleskodde eller et fastgitter alt efter, hvad der giver mening. Når det kommer til tyverisikring af døre og vinduer, er dette helt klart en effektiv metode.

Hav belysning udenfor

Belysning kan også være en god måde at beskytte din café mod indbrud. Hvis din café er godt oplyst, så vil det ikke føles lige så attraktivt for en tyv at bryde ind. I stedet vil de finde frem til en café, hvor der er mere mørkt. Du kan eventuelt vælge udendørs lamper med sensor. Dog er det endnu bedre, hvis der konstant er lys. Jo mere belysning du har, jo bedre er det.