Gør dig grundige overvejelser om dit nye industrigulv

Det er anderledes at skulle vælge industrigulve, frem for at vælge gulvet til dit nye hus. Industrigulve skal ikke på samme måde være pæne, moderigtige gulve i sæsonens farver og materialer, men derimod mere praktiske, holdbare og behagelige at gå på. Der findes mange muligheder fra forskellige udbydere, når du skal have udskiftet dit gulv på arbejdspladsen, og dette kan være udfordrende at navigere i. Bliv klar over, hvilke ting du skal være opmærksom på, når du får anlagt nyt industrigulv.

Det skal du være opmærksom på

Der er nogle forskellige ting, du skal være opmærksom på, når du bestiller industrigulve.

Dit gulv skal kunne holde til meget belastning, evt. fra maskiner, hvis du arbejder i lagerindustrien eller lignende. Det er en fordel med et gulv, der ikke støjer for meget, når der trædes på det, da man ikke gider have rungen i den store lagerhal. Udover at gulvet skal være behageligt at gå på for medarbejderne, som går mange skridt i løbet af dagen, skal det også være skridsikkert for at mindske andelen af ulykker på arbejdspladsen. Dit gulv skal også kunne holde til rengøring med stærke kemikalier og store mængder vand. Dette er især et vigtigt punkt for mere kliniske industrier, hvor rengøring af arbejdspladsen er af stor betydning og vægtes højt hos myndighedstilsyn.

Populære materialer til industrigulve er blandt andet forskellige former for hærdet plast og overfladebehandlet cementgulv.

Faldgruber

Sørg for at du ikke bestiller et gulv, der f.eks. har mange samlinger eller lister, hvor der kan ophobe sig skidt, og som gør gulvet mere sårbart og mindre modstandsdygtigt. Myndighederne stiller strenge krav til rengøring, kvalitet og orden på din arbejdsplads, og du skal have industrigulve, som kan leve op til disse forventninger. Find en udbyder, som specialiserer sig i at producere og anlægge præcis dét type gulv, du ønsker på din arbejdsplads.