Gulv til erhverv

Erhvervsbrug stiller særlige krav til et gulv, så hvordan vælger du det rette gulv til erhverv? Det får du et bud på her. Står du og mangler et gulv til et erhvervsformål, så finder du et stort udvalg på www.flottegulve.dk

Skal et gulv anvendes til erhvervsformål så vil det generelt blive udsat for mere slid end et gulv der er lagt i en privatbolig, hvor meget ekstra slid afhænger selvfølgelig af typen af erhverv og hvor mange mennesker eller for den sags skyld dyr der kommer på stedet.

Uanset hvilken type erhverv der er tale om, så er det dog vigtigt at vælge et gulv med en høj slidstyrke.

Hvor høj en slidstyrke et gulv har angives på forskellige måder for forskellige gulvtyper. Klinker er f.eks. inddelt i slidgrupper, mens tæpper, laminatgulve og vinyler er inddelt i slidklasser. Skalaerne varierer også fra gulvtype til gulvtype, generelt gælder det dog at jo højere et tal jo højere en slidstyrke har gulvet.

En anden værdi der kan give dig et bud på et gulvets slidstyrke er garantien, dog skal du her være opmærksom på, at garantien på langt de fleste gulve er forskellig alt efter om gulvet lægges i en privat bolig eller skal anvendes til et erhvervsformål. Garantien til erhvervsbrug er således ofte meget kortere end garantien i private boliger

Her er det vigtig også at huske på, at hvis den private bolig anvendes til erhverv, eksempelvis som dagpleje, så er det erhvervsgarantien der gælder.

Der findes mange gulve, som er designet med erhvervsbrug for øje og som har en høj slidstyrke. Disse findes inden for langt de fleste gulvtyper og du kan både få klinker, gulvtæpper, vinylgulve og laminatgulve, der er særligt egnede til erhvervsformål og som er i højeste slidgruppe eller slidklasse.

Skal du vælge et gulv til et erhvervsformål, så er det en god ide lige at tjekke med forhandleren om det gulv du overvejer er et godt valg til erhverv.