Få et flot og stilrent hjem

Man skal ikke kigge i mange boligmagasiner for at få inspiration til hvordan man kan indrette ens hjem. Men dette kan også være meget uoverskueligt. Der er mange danskere der går og drømmer om, at lave deres bolig om fra et kedeligt indrettet hus eller lejlighed, til et stilrent og minimalistisk, skandinavisk hjem. Du behøver ikke at bruge tonsvis af penge for at få et hjem der kunne være på forsiden af Bolia. Her får du tips til hvordan du kan indrette din bolig.

Start med de store ting

Nok kan blomster og stearinlys hjælpe med at shine et hvert rum op. Men hvis du vil gå all-in, kan det være at du skal bruge lidt mere end bare blomster og stearinlys.

Ting som indvendige døre, kan gøre meget for looket i et rum. Brug tid på at finde de helt rigtige indvendige døre til din bolig. Du kan evt. skifte de gamle 70er døre ud med nogle stilrene hvide døre, eller indsætte en smuk fransk dør i stuen. Dette vil gøre meget mere for rummene end du lige tror.

Ud over at skifte de indvendige døre, kan du også sørge for at hele boligen er nymalet. Det er sikkert længe siden, din bolig er blevet malet. Brug derfor lidt tid på at male alle rummene i en smuk farve. Sørg for at male de fleste af rummene hvide. Men hvis du vil være lidt våget, kan du måske male soveværelset i en lidt mørkere farve. Dette vil gøre rummet mere hyggeligt og huleagtigt.

Ligesom væggene, kan du også friske gulvet op. Hvis du har trægulv, kan du slibe det, så det er så godt om nyt, eller du kan lægge et fedt gulvtæppe på i et af rummene.

Når de store ting er lavet, kan du nu gå i gang med at indrette dit hjem hyggeligt og hjemligt.