Møbler til hotelbranchen

Når man er gæst på et hotel, stiller man ofte også høje forventninger, når det handler om komfort og god service. Alt det stiller krav til det hotelinventar der er på hotellet, ligesom det også stiller krav til personalet, og den service de yder på hotellet. 

 

Et hotel skal danne rammerne for en god oplevelse for gæsterne. Det gælder alt, lige fra hvordan gæsterne bliver mødt, når de træder ind på hotellet den første gang, både af personalet, men også det inventar de bliver mødt af. 

 

Et hotelophold er en oplevelse

De fleste kender følelse af at være på et hotel, hvor der er tænkt på det hele. Lige fra hvordan personalet modtager dig, til når du træder ind på dit hotelværelse den første gang. 

 

Duften og følelsen af ren afslapning, er noget de fleste sætter pris på, når de booker et hotelophold. Men for at alt dette skal kunne lade sig gøre, er det vigtigt at der på hotellet, er tænkt på alt lige fra hvordan sengen på hotelværelset er placeret, til hvordan badeværelset er indrettet, og om der er plads til at du som gæst kan sidde ned på en god stol, og nyde en enkelt kop kaffe.

 

Hos Kolon Total Inventar, finder du alt hvad du skal bruge, for at dit hotel kan danne de helt rigtige rammer for hotellets gæster. Her er der lagt et stort fokus på, at fleksibiliteten i ethvert møbeldesign er i top, og samtidig er der lagt et fokus på at møblerne, har en god holdbarhed og slidstyrke.