Løft din boligs indretning med naturen

Drømmer du om at skabe et hjem, der sprudler af liv og god energi? Man kan komme rigtig langt med lækkert design og nøjsom indretning, men det kan godt virke upersonligt eller koldt, hvis man ikke tilføjer lidt ekstra liv. Læs med her om hvordan du kan bruge naturen til netop dette.

Lækre naturmaterialer

Når du bygger eller indretter din bolig, kan du med fordel tage udgangspunkt i naturen, når du udvælger materialer. Du kan starte allerede med væggene og gulvene, hvor du kan eksperimentere med en rustik kontrastvæg af granit eller træplanker. Moderne indretning passer også rigtig flot sammen med smukke gulve af natursten, der skaber et både luksuriøst og behageligt udtryk. Ved at benytte lækre materialer fra naturen, kan du skabe et hjem med personlighed og smukt udtryk.

Efter gulve og vægge er tacklet, kan du fortsat bruge naturelementer til møblementet. Det kan fx være en smuk kontrast mellem rå køkkenskabe af robust træ og så vælge raffinerede bordplader af poleret marmor. Det har også været meget på mode at finde møbler konstrueret elegant af træsorter eller stenarter. Der er mange forskellige muligheder, og du kan evt. søge inspiration på nettet til de forskellige slags naturmaterialer, og hvordan de kan bruges.

Natur og liv i indretningen

En af de allerbedste måder at inkorporere naturen i dit hjem er vha. planter. Ved at placere planter rundtomkring i alle rum kan du forbedre luftkvaliteten, idé planternes fotosyntese renser luften omkring dem. Derudover er det forfriskende at være omgivet af planteliv, og det bidrager til et smukt udtryk at skabe en lille oase af planter. Du kan være kreativ med, hvordan du opbevarer planterne. De kan hænge ned fra loftet i reb eller kæder, eller du kan finde et fint stativ, de kan stå på. Der er mange muligheder og idéer at tage i brug!